HABER.COM
Haber.com Yaşam Esra Erol Onur Topal'ı Buldu: Şizofren Hastası Onur Katil Mi Çıktı?

Esra Erol Onur Topal'ı Buldu: Şizofren Hastası Onur Katil Mi Çıktı?

Esra Erol, Hatun Topal'ın kayıp ve şizofreni hastası oğlu Onur Topal'ı buldu. Onur'un katil olduğu iddia edilmişti. Peki, Onur Topal neden kayboldu? Gerçekten cinayet işledi mi?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Erol Onur Topal'ı Buldu: Şizofren Hastası Onur Katil Mi Çıktı?

Esra Erol’da programı bugün yeni bir konuğu ağırladı. Hatun Topal, kayıp oğlu Onur Topal’ın bulunması için programa başvurdu. Esra Erol 21 Ekim 2024 Pazartesi günü şizofreni hastası Onur Topal’ı bulduklarını açıkladı. 

Esra Erol Onur Topal Olayı Nedir?

Bipolar ve şizofreni hastalığı tanısı koyulan Onur Topal, annesi Hatun Topal'a göre defalarca kolluk kuvvetlerinin müdahalesi ile hastaneye yatırılmak istendi. Saldırgan tutumları sebebiyle hep kaçan Onur, bir süredir yine kayıptı. Esra Erol Onur Topal'ın bugün Beylikdüzü'nde bulunduğunu müjdeledi. Peki, Onur katil oldu mu?

Hatun Topal, "Ben bile oğlumla aynı evde kalmıyorum. Sağlık denetimleri yapılmalı. Oğlum katil olmuş bile olabilir" demişti.

İlaçlarını almadığı dönemde saldırgan bir tutum sergileyen Onur Topal cinayet mi işledi? Bugün ortaya çıkan genç adam, karakoldan alınarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine kaldırıldı. 1 aydır kayıp olan Topal’ın cinayete karışmış olabileceği düşünülse de, henüz bir kanıt bulunmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
COVID-19 Yorgunluğunu Nasıl Yenebilir ve Enerjinizi Nasıl Geri Kazanabilirsiniz?

COVID-19 Yorgunluğunu Nasıl Yenebilir ve Enerjinizi Nasıl Geri Kazanabilirsiniz?