19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Esra Erol Sevda Yılmaz Kimdir? 12 Yaşındaki Çocuk Bulundu Mu?

Esra Erol Sevda Yılmaz Kimdir? 12 Yaşındaki Çocuk Bulundu Mu?

6 Eylül’de İstanbul Esenyurt’ta kaybolan 12 yaşındaki Sevda Yılmaz Esra Erol’da programında aranıyor. İşte, küçük kızla ilgili son dakika gelişmesi!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Erol Sevda Yılmaz Kimdir? 12 Yaşındaki Çocuk Bulundu Mu?

Esra Erol Sevda Yılmaz olayını araştırıyor. 6 Eylül Cuma günü annesi Hanife ve babaannesi Sevim ile İstanbul’un Esenyurt ilçesinde alışverişe çıkmıştı. Alışverişten sonra babasının yanına Avcılar’a gideceğini söyleyerek arkadaşı Fatma’yla birlikte annesinden ayrılan Sevda Yılmaz’dan bir daha haber alınamadı. Akşam babasını arayan aile, kızlarının kaybolduğunu anlayıp kayıp başvurusunda bulunuyor.

4 gündür telefonu kapalı olan 12 yaşındaki Sevda nerede? Esra Erol 9 Eylül 2024 Pazartesi günü bir kayıp kız çocuğu vakasını daha araştırıyor. Sevda Yılmaz bulundu mu? İşte son gelişmeler!

Esra Erol Sevda Yılmaz Nerede?

Bugün 5. Sınıfa başlayacak olan 12 yaşındaki Sevda Yılmaz, 4 gündür kayıp. Sevda’nın annesi Hanife, eski kayınvalidesiyle aynı apartmanda yaşıyor. Babası ile annesi ayrı olan Sevda, arada babasına gidiyor. Aileye göre küçük kızın kaçacak bir nedeni yoktu.

Sevda’nın arkadaşı sorgulandığında, arkadaşı, o gün Sevda’nın yanında annesinin olmadığını iddia etti. Bu iddia ise aile üzerinde büyük bir şüphe yarattı.

Sevda Yılmaz'ın arkadaşı Fatma, "Annesi o gün yanımızda değildi. Biz ayrılırken bana nereye gideceğini söylemedi. Sevda insanlardan para istedi, dilencilik yaptı. Sevda ve kardeşi Medine bunu sık sık yapıyordu." diyerek herkesi şoke etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK Yurtları Ne Zaman Açılıyor 2024-2025? KYK Yurtları Giriş-Çıkış Saatleri Kaç?

KYK Yurtları Ne Zaman Açılıyor 2024-2025? KYK Yurtları Giriş-Çıkış Saatleri Kaç?

Sponsorlu bağlantılar