Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Yaşam İnsanlık Tarihinde Unutulmaz Bir An Yaşanacak: 11 - 17 Ekim 2024 Tarihlerine Dikkat!

İnsanlık Tarihinde Unutulmaz Bir An Yaşanacak: 11 - 17 Ekim 2024 Tarihlerine Dikkat!

Astrologlar uyardı: 11 - 17 Ekim 2024 tarihleri arasında insanlık tarihinde ‘Unutulmaz Bir An’ yaşanacak. Astrolojiye meraklıysanız ve detayları merak ediyorsanız, buyurun haberin detaylarına…

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnsanlık Tarihinde Unutulmaz Bir An Yaşanacak: 11 - 17 Ekim 2024 Tarihlerine Dikkat!

Astrologlara göre "Dünya çok büyük bir dönüm noktasında." 11-17 Ekim tarihleri arasında insanlık tarihinde ‘unutulmaz bir an’ yaşanacak. İşte dikkat çeken o açıklamalar…

11-17 Ekim 2024 tarihleri ​​arasındaki günler, astrolojiye göre, özellikle ABD olmak üzere, dünyada önemli bir dönüm noktası gibi görünüyor. Astrolog Evan Nathaniel Grim'in "insanlık tarihinde unutulmaz bir an" olarak adlandırdığı bu dönemde, birkaç önemli gökyüzü olayı, ABD'de ve dünyada bazı güçlü ve öngörülemez enerjileri artıracak.

İnsanlık Tarihinde Unutulmaz Bir An

Astrolojiye göre 11-17 Ekim 2024 tarihlerinin 'insanlık tarihinde unutulmaz bir an' olmasının nedeni!

Astrolog Grim, "Hepimiz bunu kemiklerimizde hissedebiliyoruz. Dünya büyük bir dönüm noktasında" diyor.

Siyasi kutuplaşmanın her zamankinden yüksek olduğu, felaket niteliğindeki fırtınaların daha sık yaşandığı ve dünyanın her yerinin bir tür çatışmaya sürüklendiği bir dönemde, şu anda işlerin biraz belirsiz göründüğünü inkar etmek mümkün değil. Astroloji bunun nedenine dair bazı cevaplar verebilir.

Plüton şu anda Oğlak burcunda 29 derecede son geçişini yapıyor

Herhangi bir gezegenin 29. derecesi Anaretic derecesi olarak kabul edilir, bazen kader veya karma derecesi olarak anılır. Bir gezegen bu kritik derecede olduğunda, birçok kritik olay meydana gelebilir veya bir şeyi düzeltmek için çok az zamanımız olduğu hissine kapılabiliriz. Plüton, önümüzdeki 20 yıl boyunca Kova burcuna girdiği 19 Kasım'a kadar bu derecede kalacaktır.

Plüton 11 Ekim 2024'te doğrudan dönüyor

Plüton Mayıs ayından beri geri harekette ve 11 Ekim'de düz hareketine başlıyor. Plüton, uzun uykusundan uyandığı için en güçlü halinde ve ileriye doğru hareket etmeye başladığında enerjisi değişiyor. 

Bunun sadece kişisel olarak üzerimizde büyük bir etkisi yok, aynı zamanda genel olarak önemli dünya olaylarıyla da bağlantılı bir durum. Bu ABD haritasında gerçekleştiği için en çok Amerika'yı etkileyecek. 

Plüton'un doğrudan hareketi, dünyada bu kritik derecede büyük bir değişimi ateşleyecek ve Plüton, Satürn tarafından yönetilen Oğlak burcundaki son hamlesine hazırlanırken, belirli toplumsal yapıların ve jeopolitik olayların dönüşümünü yoğunlaştırabilir.

Plüton, zodyağın zorbasıdır. Ölümü ve dönüşümü, suçu ve suçluları, değişimi, gücü, kontrolü ve bizi kontrol etmek isteyenleri yönetir. Güçlü insanlarla ilişkilendirilebilir ve toplumun tamamını etkileyen en büyük değişim her zaman Plüton ile bağlantılıdır. Plüton doğrudan dönmeye başladığında, önümüzdeki birkaç hafta içinde hızı artacak ve 3 Kasım 2024'te zirveye ulaşacak olan Mars'ın karşıt yörüngesine girecek. Mars Plüton'a ne kadar yaklaşırsa, enerji o kadar değişken hale gelecek.

Venüs, 14 Ekim 2024'te Uranüs'e karşı çıkıyor ve Güneş, Mars'a kare açı yapıyor

Venüs/Uranüs karşıtlıkları beklenmedik olaylarla ilgilidir. Venüs Akrep burcunda ve Uranüs Boğa burcundadır ve her iki burç da para, finans, dönüşüm ve bitişlerin 2./8. ev ekseniyle ilişkilidir. 

Bu tür bir geçiş sırasında birçok şey olabilirken, her iki gezegen de finansal alana bağlı olduğundan, bu bazen piyasadaki değişiklikleri ve tetikleyicileri temsil eder. Bu gerçekleşirse, piyasanın düşmesi muhtemeldir. Örneğin, 5 Ağustos 2024'teki piyasa düşüşü, Aslan burcundaki Venüs'ün Boğa burcundaki Uranüs'e kare yapmasıyla bağlantılı olabilir.

17 Ekim 2024'te Koç Dolunayı

Bu çok güçlü bir Dolunay olacak ve bir süper ay olarak kabul ediliyor. Süper aylar daha büyük ve parlak görünür ve önemli hava olaylarıyla ilişkilendirilir.

Koç burcu, erkeklerin, savaşın ve saldırganlığın gezegeni olan Mars tarafından yönetilir. Koç burcu, benliğin birinci evini yönetir, bu nedenle bu dönemde çeşitli gruplar kendi bakış açıları, arzuları ve kişisel eylemleriyle ilgilenecektir ve bunlar muhtemelen başkalarıyla çatışacaktır. Koç burcu, 1./7. ev eksenini veya ben ve biz veya ben/biz ve onlar evini yönetir.

Bu Dolunay, Yengeç'teki Mars'ı ve Oğlak'taki Plüton'u kare açıyla oluşturuyor ve üç gezegenin de enerjisini çeken bir açı olan t-kare oluşturuyor. Ay/Mars öfke, dengesizlik ve asker veya polisle ilişkilendirilir ve Mars/Yengeç vatan veya vatanseverlikle veya bazılarının vatanseverlik olarak görebileceği şeylerle ilişkilendirilebilir.

Ay/Plüton değişim, dönüşüm ve daha önce bilinmeyen bilgilerin açığa çıkmasıyla ilişkilendirilir, genellikle para, yolsuzluk ve siyasetle ilgilidir. Plüton diktatörler ve düzenbaz politikacılar gibi iradelerini başkalarına dayatanlarla ilişkilendirilir. Ay ayrıca genel olarak kadınların ve duyguların göstergesidir. Bu dönemde çok sayıda üzgün ve öfkeli insan olacak.

Ay'ın ikinci evdeki Plüton'a karesi para meseleleri, güç mücadeleleri, medya, tartışmalar ve değerlerle ilgili olacak ve yeni bilgiler ortaya çıkabilir. Ay'ın Satürn'e karşıtlığı Kongre ve dünya liderleri gibi büyük varlıkları ilgilendiriyor.

Dünya'da önemli olayları her zaman Plüton'un ileri hareketinde görürüz.

Bahsedilen diğer olaylar, bu günlerde ne olacağına katkıda bulunacak ve özellikle Koç burcundaki Dolunay/Süper Ay, değişimin habercisi olacak.

Bu açılar Donald Trump, Kamala Harris, ABD Başkanı Joe Biden ve Benjamin Netanyahu'nun haritalarını etkiliyor. ABD'de şu anda siyasi bir değişim varsa Harris'e doğru eğilecektir, ancak her iki adayın haritalarındaki yoğun Uranüs geçişleriyle gerçekten öngörülemez bir zaman dilimindeyiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Leonardo Bonucci: Umarım Fenerbahçe Şampiyon Olur

Leonardo Bonucci: Umarım Fenerbahçe Şampiyon Olur