08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam İş Arayanlara Müjde! DSİ Temizlik İşçisi Alımlarına Başladı!

İş Arayanlara Müjde! DSİ Temizlik İşçisi Alımlarına Başladı!

İş Arayanlara Müjde! DSİ Temizlik İşçisi Alımlarına Başladı! Başvurulara sayılı günler kaldı. İşte haber hakkındaki tüm detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İş Arayanlara Müjde! DSİ Temizlik İşçisi Alımlarına Başladı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tam zamanlı ve sürekli istihdam edilmek üzere kadrolu devlet işçisi alımı için başvuruları başlattı. İzmir DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nde temizlik işlerinde görev alacak olan adaylar için başvuru detayları açıklandı. Kurum, başvuruları, 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kabul ediyor. 

Başvuru Şartları

Kadrolu devlet işçisi olarak çalışmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olması, 18 yaşını tamamlamış olması, en fazla lise veya dengi okul mezunu olması gerekiyor. Adayların, 35 yaşını geçmemiş olması da şartlar arasında yer alıyor. Başvuru aşamasında adaylardan belge talep edilmiyor. 

İşe başlamaya hak kazananlardan belgeler daha sonra isteniyor. Adaylar, başvurularını İŞKUR hizmet noktalarından, İŞKUR telefon hattı (170) üzerinden veya İŞKUR internet sitesi aracılığıyla online olarak yapabilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR İş İlan No (00008396697) üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilir. 

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

İlgili pozisyon için başvurular bizzat İŞKUR hizmet noktalarından yapılabileceği gibi, İŞKUR'un telefon hattı veya internet sitesi üzerinden elektronik ortamda tamamlanabilir. DSİ, başvuru sürecinin şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmesi için gerekli tüm önlemleri aldı. DSİ, gerekli değerlendirmeleri yaparak, temizlik işlerinde görev alacak vatandaşları istihdam ediyor. 

Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak, başvurularını tamamlamak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi web sitesi ve hizmet noktalarından detaylı bilgilere ulaşabilir.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika: Özgür Özel Saat Vererek Çağrı Yaptı! Asgari Ücrete Zam İstedi

Son dakika: Özgür Özel Saat Vererek Çağrı Yaptı! Asgari Ücrete Zam İstedi

Sponsorlu bağlantılar