20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Meteoroloji'den 6 İle Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji'den 6 İle Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminlerine göre, bugün dört bölgede sağanak yağış bekleniyor. Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop, Ordu ve Giresun çevreleri için kuvvetli yağış ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den 6 İle Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Ağustos için hava tahmin raporunu açıkladı.

Rapora göre, kuzey, iç ve batı bölgelerde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Marmara'nın kuzeyi, Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç bölgeleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Afyonkarahisar, Hatay kıyıları ile Gümüşhane, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise hava az bulutlu ve açık geçecek.

Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop'un iç kesimleri, Ordu ve Giresun çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor. Bu illerde sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor. Rüzgarın genellikle kuzey kesimlerde hafif, güney bölgelerde ise güney ve batılı yönlerden orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı: 'Büyük Değişim'

Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı: 'Büyük Değişim'

Sponsorlu bağlantılar