19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Müge Anlı Gökhan Atakan Kimdir? Eşi ve Eşinin Sevgilisi Tarafından Nehre Atılarak Mı Öldürüldü?

Müge Anlı Gökhan Atakan Kimdir? Eşi ve Eşinin Sevgilisi Tarafından Nehre Atılarak Mı Öldürüldü?

Müge Anlı Gökhan Atakan kimdir? Sakarya’da yaşayan mühendis Gökhan Atakan’a ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert’te araştırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Gökhan Atakan Kimdir? Eşi ve Eşinin Sevgilisi Tarafından Nehre Atılarak Mı Öldürüldü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Eylül 2024 Pazartesi günü başladı. Ünlü sunucu Müge Anlı’nın ilk konukları Sakarya’da şüpheli bir şekilde cinayete kurban giden Gökhan Atakan’ın yakınları oldu. İzleyiciler ‘Müge Anlı Gökhan Atakan kimdir, neden ve nasıl öldü? Katili kim?’ sorularının yanıtını bekliyor. İşte, son dakika gelişmeleri…

Müge Anlı Gökhan Atakan Öldürüldü Mü?

Müge Anlı 2 Eylül 2024 Pazartesi günü Gökhan Atakan cinayeti ile programı açtı. Sakarya'da şüpheli ölümün detayları şu ana dek kısıtlı. Müge Anlı Gökhan Atakan cinayetini çözmek için ailesini, yakınlarını ve görgü tanıklarını dinliyor. Sakarya'da ortadan kaybolan mühendis Gökhan Atakan'ın eşi, Atakan'ın suda boğularak nehre atılmak suretiyle öldürüldüğünü söyledi.

Cinayet iddialarını destekleyen bazı kanıtlar ortaya çıkarken, ekipler Atakan'ın cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor. 

Bursa'da 16 yıl önce bir mühendis olan 30 yaşındaki Gökhan Atakan'ın, Sakarya üzerinden İstanbul'a giderken bir karpuz tarlasından karpuz çaldığı ve karpuzu nehirde yıkarken nehre düşerek boğulduğu ve hayatını kaybettiği biliniyordu. Atakan'ın eşi yıllar sonra tekrar evlendi ve boşanma aşamasındayken yeni eşi, "Karım ilk kocasını sevgilisiyle birlik olup öldürdü" ihbarında bulundu.

Bu iddiaların gerçekliği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadıköy’de Kedi ve Köpekler Zehirli Yiyecek Verilecek Öldürüldü!

Kadıköy’de Kedi ve Köpekler Zehirli Yiyecek Verilecek Öldürüldü!

Sponsorlu bağlantılar