19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Müge Anlı Hatice Musaoğlu Kimdir? Kastamonu'da Şüpheli Kayıp Vakası

Müge Anlı Hatice Musaoğlu Kimdir? Kastamonu'da Şüpheli Kayıp Vakası

Müge Anlı Hatice Musaoğlu olayını araştırıyor. Kastamonu’da şüpheli bir biçimde kaybolan 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu, Müge Anlı’da aranıyor. İşte, tüm gelişmeler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Hatice Musaoğlu Kimdir? Kastamonu'da Şüpheli Kayıp Vakası

Müge Anlı 16 Eylül 2024 Pazartesi günü bir kayıp vakasıyla haftaya başladı. 17 yıl önce Kastamonu'da kaybolan Hatice Musaoğlu'nun yakınları ve çocukları, yaşlı kadının başına ne geldiğini öğrenmek üzere atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı Hatice Musaoğlu kayıp vakasını çözmek üzere tüm tanıkları ve yakınları stüdyoda dinliyor.

Müge Anlı Hatice Musaoğlu Bulundu mu?

Bundan 17 yıl önce kaybolan Musaoğlu'nun 4 çocuğu canlı yayına katıldı. "Annemi ben değil, sen öldürdün" suçlamalarıyla birbirine giren kardeşler, Müge Anlı ve izleyicilerin tüylerini ürpertti. Peki, Hatice Musaoğlu kayıp mı oldu, kaçırıldı mı, kaçtı mı yoksa öldürüldü mü?

Müge Anlı stüdyodaki konukları ve canlı yayına telefonla bağlanan tanıkları dinlemeye devam ediyor. Ekipler Musaoğlu’nun başına ne geldiğini araştırmaya başladı. Şimdilik herhangi bir ipucuna rastlanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Miss Turkey Birincisi İdil Bilgen Bingöl’e Atandı: İşte Görevi

Miss Turkey Birincisi İdil Bilgen Bingöl’e Atandı: İşte Görevi

Sponsorlu bağlantılar