17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Müge Anlı Mehmet Rifaioğlu Kimdir? Kalp Ameliyatı İçin Biriktirdiği Altınları Alıp Kaçan Eşine Aşkını Haykırdı!

Müge Anlı Mehmet Rifaioğlu Kimdir? Kalp Ameliyatı İçin Biriktirdiği Altınları Alıp Kaçan Eşine Aşkını Haykırdı!

76 yaşındaki Mehmet Rifaioğlu, kalp ameliyatı için altınlarını alıp kaçan eşi Zeynep Rifaioğlu’nu Müge Anlı’da arıyor. Karısını çok sevdiğini söyleyen yaşlı adamın ‘dön’ çağrısı yürek burktu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Mehmet Rifaioğlu Kimdir? Kalp Ameliyatı İçin Biriktirdiği Altınları Alıp Kaçan Eşine Aşkını Haykırdı!

Müge Anlı 10 Eylül 2024 Salı günü bir kayıp vakasını araştırıyor. Depremzede olan 76 yaşındaki kalp hastası Mehmet Rifaioğlu, 2 yıl daha yaşayacağını iddia ederek, eşi Zeynep Rifaioğlu’nun kendisini terk ettiğini söyledi. 12 yıllık eşine ‘geri dön’ çağrısında bulunan Mehmet Amca, eşine duyduğu aşkı canlı yayında tüm Türkiye’ye haykırdı. 

Müge Anlı Mehmet Rifaioğlu Kimdir? Zeynep Rifaioğlu Olayı Nedir?

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerde evleri yıkıldı. Bir süre çadırlarda, sonra da konterner evlerde yaşamak zorunda kaldılar. Mehmet Bey, eşinin kaloriferli ve normal bir evde yaşamak istediğini söylediğini ve 1 yıl önce kardeşleriyle eve çıkarak kendisinden ayrıldığını söyledi.

76 yaşındaki kalp hastası Mehmet Bey, eşi Zeynep Hanım’a daha önce 400 bin liralık altın verdiğini anlattı. Karısıyla 12 yıldır evli olduklarını, ikisinin de ikinci evliliği olduğunu ve genç çiftler gibi mutlu olduklarını anlatan Mehmet Bey, depremzede olduktan sonra terk edildiğini söyledi.

2 sene daha yaşayacağını, zaten hasta olduğu için öleceğini belirten Mehmet Rifaioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşine şu sözlerle seslendi:

“Eşim Zeynep Rifaioğlu’nu çok seviyorum. Kalp ameliyatı için biriktirdiğim 12 cumhuriyet altınını alıp gitti. Bir daha ondan haber alamadım. Ne olur bana geri dönsün. Onun yemeklerini çok severdim. 1 yıldır aç kaldım. Onu çok mutlu edeceğim. Ne isterse tüm malımı ona vereceğim. O gidince hayata küstüm. Gelsin ne isterse vereceğim. Zaten 2 sene ömrüm var birlikte yaşayalım.”

Müge Anlı Mehmet Rifaioğlu için eşi Zeynep Rifaioğlu’nu arama çalışmalarını başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şanlıurfa'da Köpekten Kaçan Çocuk Az Kalsın Arabanın Altında Kalıyordu

Şanlıurfa'da Köpekten Kaçan Çocuk Az Kalsın Arabanın Altında Kalıyordu

Sponsorlu bağlantılar