Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Yaşam Müge Anlı Şaban Vatansever ve Mutlu Öztürk Cinayetinde Son Dakika: Serkan Akyüz Tutuklandı!

Müge Anlı Şaban Vatansever ve Mutlu Öztürk Cinayetinde Son Dakika: Serkan Akyüz Tutuklandı!

Müge Anlı'da aranan Şaban Vatansever ve Mutlu Öztürk'ün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 2 arkadaşını da kasten öldürmek suçundan aranan Serkan Akyüz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Şaban Vatansever ve Mutlu Öztürk Cinayetinde Son Dakika: Serkan Akyüz Tutuklandı!

Müge Anlı 1 Ekim 2024 Salı günü bir kayıp ve cinayet vakasını daha çözdü. 2013 yılında Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuran kayıp Şaban Vatansever ve kayıp Mutlu Öztürk'ün yakınları, o dönem çok fazla bir şey bilmedikleri için programa yardımcı olamamıştı. Müge Anlı Mutlu Öztürk ile 2023 yılında röportaj yapmış ve 2013 yılında kaybolan arkadaşı Şaban Vatansever’i sormuştu. 2023’te Mutlu Bey’in yanında diğer yakın arkadaşı Serkan Akyüz de vardı.

Müge Anlı Şaban Vatansever kayıp vakasını ise 2013 yılında işlemiş ancak kayıp adama dair bir bilgiye ulaşılamamıştı. Yine o dönem de Şaban Bey kaybolduğu sırada yanında arkadaşı Serkan Akyüz vardı.

Ve Müge Anlı’da bugün bir cinayet haberi doğrulandı.

2 Arkadaşını Öldürme Suçuyla Tutuklandı

Cinayet soruşturması kapsamında Mutlu Öztürk’ün telefonu Serkan Akyüz’ün arabasında bulundu. 2 arkadaşının da ölümünden (kaybından) sorumlu olduğu düşünülen Serkan ve yanında çalıştırdığı çoban Yılmaz gözaltına alındı. Akyüz ve Yılmaz, ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Programa geçen sene katılan Mutlu Öztürk’ün karısı kocasının başını kesip torbaya koyup bir araziye gömdüklerini anlatmıştı. Öztürk’ün karısı daha fazla detay vermemişti. 

Şimdi her yerde Öztürk ve Vatansever’in cesetleri aranıyor.

Serkan Akyüz, 2 yakın arkadaşının katil zanlısı sıfatıyla hapse girdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’a Özel Hayat Uyarısı

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’a Özel Hayat Uyarısı