19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Müge Anlı Şoke Oldu: Karım Beni Parayla Satıyor Fuhuş Yaptırıyor!

Müge Anlı Şoke Oldu: Karım Beni Parayla Satıyor Fuhuş Yaptırıyor!

Müge Anlı’da şoke eden itiraf: Abdülhalim Bey, karısının kendisini parayla sattığını ve fuhuşa sürüklediğini böyle anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Şoke Oldu: Karım Beni Parayla Satıyor Fuhuş Yaptırıyor!

Abdülhalim Bey, sosyal medyadan tanışıp sevgili olduğu Seher Hanım'la el ele Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Canlı yayında sevgilisi yanındayken eşi Leyla Hanım'a seslenen Abdülhalim Bey, eşiyle barışmak istediğini belirtti. Abdülhalim Bey'in eşiyle ilgili anlattıkları ise Müge Anlı başta olmak üzere tüm seyircileri şoke etti.

Karım Beni Satıyor

Abdülhalim, eşinin kendisini kullandığını, sosyal medyadan başka kadınlarla tanışıp onlardan para ve değerli eşyalarını almaya zorladığını itiraf etti. "Eşim beni parayla satıyor, bana fuhuş yaptırıyor" diyen adam, eşinin tüm bu olanları inkar ettiğini de belirtti.

Abdülhalim Bey, eşi Leyla'nın geri dönmesini istediğini söyledi. Bu esnada yanında sosyal medyada son tanıştığı ve sevgili olup parasını aldığı Seher Hanım da vardı. Abdülhalim Bey, sırf eşi istedi diye gittiği evlerden (tanıştığı kadınların evleri) üzüm yaprağı, peynir, zeytin gibi şeyler aldığını da sözlerine ekledi.

Seher Hanım da Leyla Hanım'a 50 bin lira verdiğini, Leyla Hanım'ın bu parayı kocasının 'başlık parası' olarak alıp kaçtığını, bu çiftin dul kadınlarla geçindiğini iddia etti.

Müge Anlı bu olay karşısında şoke olurken, "Yıllarca şiddete uğrayan, fuhuş bataklığına düşen kadınları gördüm. Ama ilk defa bir erkek gördüm. 'Karım beni fuhşa sürükledi' diyeni görüyorum." dedi.

Sen Kadınları Boş Ver, Kendi Yaptıklarını Anlat

Abdülhalim Bey’e sinirlenen Müge Anlı, Yalancılıkta bir numarasın. Sen eşini boş ver kendi yaptığını anlat. Senin bir erkeklik gururun yok mu? Hangi kadın kocasını fuhşa sürüklemiş? Sen taşı sıksan suyunu çıkaracak bir adamsın. Sen kadınları tehdit ediyordun. Onlar da sana bir şeyler veriyordu. Bunun bir cezası yok mu?" diyerek tepkisini gösterdi.

Anlı’nın bu sözleri üzerine Abdülhalim Bey, tekrar karar değiştirip, ‘biricik aşkı’ Seher’le evlenmek istediğini, karısından vazgeçtiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Norveç'ten Türkiye Kararı: Savunmadaki Kısıtlamalar Kaldırıldı

Norveç'ten Türkiye Kararı: Savunmadaki Kısıtlamalar Kaldırıldı

Sponsorlu bağlantılar