24 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Müge Anlı Ufuk İçingir Kimdir? Hiç Tanımadığı Babası Ekrem Erdoğan’ı Buldu mu?

Müge Anlı Ufuk İçingir Kimdir? Hiç Tanımadığı Babası Ekrem Erdoğan’ı Buldu mu?

Müge Anlı Ufuk İçingir kimdir? Hiç tanımadığı babası Ekrem Erdoğan’ı arayan 51 yaşındaki Ufuk Bey’in hayalleri gerçek oldu mu?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Ufuk İçingir Kimdir? Hiç Tanımadığı Babası Ekrem Erdoğan’ı Buldu mu?

Müge Anlı 24 Eylül 2024 Salı günü bir baba ve oğlu yıllar sonra kavuşturmaya çalışıyor. 51 yaşındaki Ufuk İçingir, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulundu. Ufuk Bey, 40 yaşında bir telefon aldığını ve biyolojik ailesinin başka insanlar olduğunu öğrendi. 40 yaşından bu yana ailesini arayan Ufuk İçingir, önce annesi Kadriye Hanım’ı buldu. Şimdi de öz babası Ekrem Erdoğan’ı Müge Anlı’da arıyor. Peki, Müge Anlı Ekrem Erdoğan’ı buldu mu? Birbirlerini hiç tanımayan baba oğul yıllar sonra kavuştu mu?

Müge Anlı Ufuk İçingir – Ekrem Erdoğan Olayında Son Durum

Müge Anlı Ufuk İçingir’in ve annesi Kadriye hanımın anlattıklarını dinledi. Gençken lunaparkta tanışan Kadriye ve Erkem, tutkulu bir aşk yaşamıştı. Kadriye’nin hamile olduğunu öğrenince onu terk eden Ekrem Erdoğan’dan bir daha haber alınamadı.

Müge Anlı Ekrem Erdoğan için canlı yayında duyuru yaptı. 51 yaşındaki Ufuk İçingir, öz babasıyla tanışmak ve baba duygusunu tatmak istiyor.

2 çocuk babası Ufuk Bey, kendi babası Ekrem Bey'in Elazığlı olduğunu, Anafartalar Caddesi'nde yaşadığını ve Mamak muharebe askeri okulunda astsubay olarak emekli olduğunu söyledi.

Ekrem Erdoğan için anons yapıldı. Müge Anlı ve ekibi kayıp babayı aramaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray PAOK Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Galatasaray PAOK İlk 11'ler!

Galatasaray PAOK Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Galatasaray PAOK İlk 11'ler!

Sponsorlu bağlantılar