26 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yaşam Ufuk İçingir Yarım Asır Sonra Babası Ekrem Erdoğan’a Müge Anlı’da Kavuştu

Ufuk İçingir Yarım Asır Sonra Babası Ekrem Erdoğan’a Müge Anlı’da Kavuştu

Müge Anlı’da öz babasını arayan Ufuk İçingir, yarım asır sonra babası Ekrem Erdoğan’ı buldu. Ancak ortaya acı bir aile öyküsü çıktı. İşte detaylar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ufuk İçingir Yarım Asır Sonra Babası Ekrem Erdoğan’a Müge Anlı’da Kavuştu

Müge Anlı 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Ufuk İçingir – Ekrem Erdoğan olayını irdeliyor. 40 yaşındayken evlatlık edinildiğini öğrenen ve şu an 52 yaşında olan Ufuk İçingir, önce öz annesi Ünzile hanımı buldu. Hiç tanımadığı babası Ekrem Erdoğan’ı ise Müge Anlı’da arıyordu. Kayıp baba Ekrem Erdoğan, bugün Müge Anlı’da ortaya çıktı. Ancak Ekrem Bey, oğlu ve oğlunun annesini reddetti.

Müge Anlı’da Bir Aile Dramı

Ufuk İçingir, şu an İzmir’de yaşadığı öğrenilen öz babası Ekrem Erdoğan’ın, kendisiyle görüşmek istemediğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Elazığlı Ekrem Bey, Ünzile hanımla yıllar önce ilişki yaşamış ve hamileliğini öğrenince sevgilisini terk etmişti.

Ekrem Bey, Ünzile hanımı yarı yolda bırakmış ve bebeğini istememişti. Daha sonra başka biriyle evlenip üç çocuk sahibi olmuştu. Bir oğlu ve eşini kaybeden Ekrem Erdoğan’ı yani öz babasını arayan Ufuk İçingir, Müge Anlı’dan aldığı haberle yıkıldı.

Öz babası Ekrem Bey şunları söyledi: “60 yıllık mevzu. Ünzile hanımı hatırlar gibiyim ama çocuk diye bir şey yok. Onlarla görüşmek istemiyorum.”

Yarım asır sonra babasını Müge Anlı’da bulsa da acı haberi alan Ufuk Bey’e bir de müjdeli haber vardı. İçingir’le görüşmek isteyen kardeşleri oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef’in Sempatik Jürisi Danilo Zanna’nın Oğlu Büyüdü! Baba-Oğul Pozuna Beğeni Yağdı

MasterChef’in Sempatik Jürisi Danilo Zanna’nın Oğlu Büyüdü! Baba-Oğul Pozuna Beğeni Yağdı

Sponsorlu bağlantılar