Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Yerel Ayvalık'ta Atatürk Heykeline Balyozlu Saldırı: Vatandaşlar Müdahale Etti

Ayvalık'ta Atatürk Heykeline Balyozlu Saldırı: Vatandaşlar Müdahale Etti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir şahıs, Atatürk heykeline balyozla saldırmaya kalktı. Olay sırasında çevredeki vatandaşlar, saldırgana derhal müdahale etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayvalık'ta Atatürk Heykeline Balyozlu Saldırı: Vatandaşlar Müdahale Etti

Türkiye'nin Cumhuriyetçi yerlerinden Balıkesir/Ayvalık'ta akıl almaz bir olay yaşandı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykeline saldırı teşebbüsünde bulunan bir adam, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edildi.

Atatürk Heykeline Saldırmaya Kalktı

M.Ç. adlı şüpheli, 8 Ekim Salı günü saat 11.30 sıralarında Ayvalık Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykelinin olduğu, aynı zamanda polis karakolunun da bulunduğu alana elinde balyoz ile geldi. Heykele tırmanarak balyozla Atatürk heykeline vurmaya başlayan saldırgan, çevredeki kalabalık tarafından durduruldu.

Heykelin bacak kısmında zarar meydana gelirken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kalabalıktan bazı vatandaşlar M.Ç.'ye yumruk ve tekme attı, bazıları ise sandalye fırlattı. 

M.Ç., tedavi için Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen saldırganın işlemlerini sürdüğü bildirildi.

M.Ç.'nin Ayvalık Devlet Hastanesi ve Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde 6 yıldır psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

İşte, o anlar…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnsanlık Tarihinde Unutulmaz Bir An Yaşanacak: 11 - 17 Ekim 2024 Tarihlerine Dikkat!

İnsanlık Tarihinde Unutulmaz Bir An Yaşanacak: 11 - 17 Ekim 2024 Tarihlerine Dikkat!