19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yerel Sağanak Yağış Uyarısı: 1 Ağustos 2024 Hava Durumu Nasıl Olacak?

Sağanak Yağış Uyarısı: 1 Ağustos 2024 Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1 Ağustos Perşembe günü için uyarılarda bulunuyor. Sağanak yağış beklentisi var. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sağanak Yağış Uyarısı: 1 Ağustos 2024 Hava Durumu Nasıl Olacak?

Hava durumu hakkında yeni rapor yayınlandı. 1 Ağustos Perşembe günü için sağanak yağış gelmesi beklenen bölgeler var. Uzmanlar yağmur konusunda uyarılarda bulunuyor. 

Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerinde; Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde sağanak yağış ve yer yer gök gürültülü yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık geçeceği belirtiliyor. 

Sıcaklıklarda diğer bölgelerde ciddi bir değişiklik olmamakla birlikte mevsim normallerinde olduğu açıklanıyor. 

Marmara: 

Az bulutlu ve parçalı bir hava durumu bekleniyor. Kuzey yönlü rüzgar esintilerinin 40-60 km/s ulaşması bekleniyor. İstanbul genel olarak 31 derece gözüküyor. 

Ege: 

Açık ve az bulutlu, iç kesimlerde yer yer parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey kesimlerde etkili olduğu açıklanıyor. İzmir’de bugün sıcaklık 36 derece görünüyor. Muğla’da ise hava sıcaklığı 36 derece saptanıyor. 

Akdeniz: 

Başlangıçta az bulutlu ve açık ancak ilerleyen saatlerde parçalı bulutlu geçtiği açıklanıyor. Adana’da sıcaklık 38, Antalya’da 37 derece belirtiliyor. 

İç Anadolu: 

Mevsim normallerinde olacağı bilinen sıcaklık az bulutlu yapısıyla öne çıkıyor. Ankara’da 31 derece, Eskişehir ve Konya’da da 31 derecelik yapı görülüyor.

Doğu Anadolu:

Yer yer parçalı bulutlu ve tamamen kapalı olmakla birlikte Kars ve Ardahan bölgesinde sağanak yağış bekleniyor. Erzuurum 27, Kars 26 derece görünüyor. 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melisa Aslı Pamuk Bebek Bekliyor! Yusuf Yazıcı Mutluluktan Havalara Uçtu

Melisa Aslı Pamuk Bebek Bekliyor! Yusuf Yazıcı Mutluluktan Havalara Uçtu

Sponsorlu bağlantılar