19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Yerel Uyuşturucu Madde Midesinden Çıktı! O İlde Operasyon

Uyuşturucu Madde Midesinden Çıktı! O İlde Operasyon

Polis ekipleri, Kırşehir’de uyuşturucu operasyonu yaptı. Yakalanan iki kişi üzerinde yapılan incelemede, yasaklı maddenin midelerinde olduğu fark edildi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uyuşturucu Madde Midesinden Çıktı! O İlde Operasyon

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, yabancı uyruklu iki kişi yakalandı. Ülkeye kaçak yollarla girdikleri belirlenen şahısların, batı illerine sürekli yolculuk yaptığı belirlendi.

Detaylı çalışmalar, bu kişilerin uyuşturucu kuryesi olduğunu açığa çıkardı. Kuryeler, yolculuk sırasında Kırşehir’de gözaltına alındı. Hastaneye götürülen şüphelilerin midesinden kapsüllere saklanmış uyuşturucu madde çıktı.

Şahıslarından birinin midesinden 126, diğerinin midesinden ise 55 kapsül çıktı. Bunların içerisinde ise yasaklı madde olduğu tespit edildi. 

Hastaneden sonra emniyette sorguya alınan kişiler savcılığa gönderildi. Savcılıktaki işlemlerin ardından ise şahıslar tutuklandı. 

Batı illerine giden yolların bir kısmının Kırşehir’den geçmesi, buradaki operasyonları çok önemli hale getiriyor. Narkotiğin yanı sıra jandarma ekipleri de bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Donald Trump Bandajı Çıkardı! Nasıl Bu Kadar Hızlı İyileşti?

Donald Trump Bandajı Çıkardı! Nasıl Bu Kadar Hızlı İyileşti?

Sponsorlu bağlantılar