Taciz iddiasının arkasından bambaşka gerçekler çıktı!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla öldüresiye dövülen M.Ö. ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. İfadesi alındıktan sonra M.Ö.'nün aslında gasp amacıyla darp edildiği ortaya çıktı. Olayın detayları ise oldukça ilginç.

Taciz iddiasının arkasından bambaşka gerçekler çıktı!

İncirliova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Aykut Ozan Caddesi'nde gece yarısı dehşete düşüren bir olay yaşandı. Olayda, O.B. (28) ve yanındaki kişiler, M.Ö. (32) tarafından küçük yaşta bir kızın taciz edildiğini iddia ederek M.Ö.'yü darp etti. O.B.'nin 4 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı. M.Ö., darp edildiği için konuşamadığı ve kendisini kimseye anlatamadığı için mahalle sakinlerinden yardım isteyemediğini belirtti. M.Ö.'nün ifadesi sonrasında gerçek ortaya çıktı.

M.Ö.'nün öldüresiye dövüldüğü düşünülse de aslında gasp mağduru olduğu belirlendi. O.B. ve arkadaşı, M.Ö.'yü araçlarıyla üzerine sürdükten sonra tartışma çıkardı ve daha sonra M.Ö.'yü tacizci olduğu iddiasıyla darp ettiler. O.B. ve yanındaki kişi, M.Ö.'nün sırt çantasındaki 2 bin TL'yi gasp ettikleri ileri sürüldü. Polis ekipleri olayı aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

İHA - Bu içerik Şahin Alp tarafından yayına alınmıştır.

Taciz iddiasının arkasından bambaşka gerçekler çıktı!