16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Babasını Öldüren Kick Boksçu Kızdan Kan Donduran Paylaşım: ‘Şiddete Eğilimliyim’

Babasını Öldüren Kick Boksçu Kızdan Kan Donduran Paylaşım: ‘Şiddete Eğilimliyim’

Isparta'da babasını bıçaklayarak öldüren 20 yaşındaki kick boksçu kızın kan donduran sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Babasını Öldüren Kick Boksçu Kızdan Kan Donduran Paylaşım: ‘Şiddete Eğilimliyim’

29 Temmuz'da Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde gece saat 23.30 sıralarında babayla kızı tartıştı. Tartışma büyüyünce 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Döndü Zeybek, 49 yaşındaki babası Osman Zeybek'i göğsünden bıçakladı. Daha sonra Döndü Zeybek'in lisanslı kick boks ve muay thai sporcusu olduğu ortaya çıktı. Baba katili genç kızın daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı. O mesajı görenlerin adeta kanı dondu.

Şiddete Eğilimliyim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Döndü Zeybek'in ağır yaraladığı babası Osman Zeybek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Döndü'nün polis ifadesinde annesiyle babasının 6 yıl önce boşandığını, olay günü annesi ve kardeşleriyle bir düğüne gittikleri, babasının kendisini tehdit ettiğini anlattığı ortaya çıktı.

Daha önce de babasıyla tartıştığını ve babasından zarar gördüğünü söyleyen genç kızın psikolojik sorunları olduğu ve intihara kalkıştığı öğrenildi. Tutuklanan Döndü Zeybek'in sosyal medyada antrenman paylaşımı üzerine yazdığı 'Ben şiddete eğilimliyim' yazısı dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haniye'nin Şehit Edilmesini Haber Yapan Gazeteciler De Şehit Edildi

Haniye'nin Şehit Edilmesini Haber Yapan Gazeteciler De Şehit Edildi

Sponsorlu bağlantılar