Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com 3.sayfa Doktor Uğurcan Ağcaoğlu İntihar Etti! Ardında Büyük Şüpheler Bıraktı

Doktor Uğurcan Ağcaoğlu İntihar Etti! Ardında Büyük Şüpheler Bıraktı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde mobbing yaşadığı için intihar ettiği iddia edilen genç Doktor Uğurcan Ağcaoğlu, ardında büyük sır ve şüpheler bıraktı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Doktor Uğurcan Ağcaoğlu İntihar Etti! Ardında Büyük Şüpheler Bıraktı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yaşadığı mobbing sebebiyle intihar ettiği iddia edilen Asistan Doktor Uğurcan Ağcaoğlu, ardında büyük sır ve şüpheler bıraktı!

Uğurcan Ağcaoğlu İntiharı Toplumda İnfial Yarattı

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde plastik cerrahi bölümünde asistanlık yapan genç Doktor Uğurcan Ağcaoğlu intihar etmişti. Ağcaoğlu'nun intiharına dair yeni iddialı gündeme geldi.

Genç asistan doktorun dün gerçekleştirilen cenazesinde çalıştığı klinikten kimsenin katılmaması dikkat çekerken, Ağcaoğlu'nun amcasının hastanedekilere cenazeye gelmemelerini çünkü bu durumda linçlenebileceklerini söylediği ortaya çıktı.

Hekim Sendikası Hukuk Biriminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Erdem, Uğurcan Ağcaoğlu intiharı ile ilgili hastanede yaşadığı mobbinge dikkat çekti. Doç. Dr. Erdem, Dr. Uğurcan'ın sabah 7.30'da işe gittiğini, 11'e kadar çalıştıktan sonra, "Hakkınızı helal edin" diyip klinikten çıktığını, öğle sularında annesini arayarak intihar edeceğini söylediğini ve sonra da kendisinden haber alınamadığını açıkladı.

Genç doktorun annesi durumu 112'ye ve polise bildiriyor. İş arkadaşlarının evine gidip kontrol ettiği ve Ağcaoğlu'nun cesediyle karşılaştıkları biliniyor. İstifa dilekçesi bırakmadan işten ayrıldıktan sonra canına kıyan genç doktorun hastanede mobbinge uğradığı, kendisini "Ameliyatlara almadıkları" için ve bu gibi benzer yetersizlik sorunları sebebiyle intihar ettiği düşünülüyor.

Tüm bunlar yalnızca iddia ve teoriler. Genç doktor Uğurcan Ağcaoğlu intiharı ile tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Akif Üstündağ'dan Eda Erdem Yorumu: Sonraki Olimpiyatta da Yer Alabilir

Mehmet Akif Üstündağ'dan Eda Erdem Yorumu: Sonraki Olimpiyatta da Yer Alabilir