İzmir'de Evinde Cansız Bedeni Bulundu: Katili En Yakın Arkadaşı Çıktı! Cinayetin Sebebi ‘Çekememezlik’

İzmir'in Buca ilçesinde evinde ölü bulunan 28 yaşındaki Fidan Çakır'ın katili en yakın arkadaşı çıktı. Cinayeti itiraf eden Dilan Ergen'in gerekçesi tüyler ürpertti!

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 89 Sokak'ta ikamet eden 28 yaşındaki Fidan Çakır, en yakın arkadaşı tarafından öldürüldü. Cinayetin faili, 31 yaşındaki Dilan Ergen, İstanbul'da kaldığı bir otelde yakalandı.

Çekememezlik Sebebiyle Çıkan Tartışmada En Yakın Arkadaşını Öldürdü

İzmir Buca'da evinde ölü bulunan Fidan Çakır'ın boynunda kesici alet yarasıyla öldürüldüğüne dair kanıtlara rastlandı. Genç kadının yakınları kendisinden bir süredir haber alamayınca durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri, Çakır'ın ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede, cinayetin 8 gün önce işlendiği, maktülün en yakın arkadaşı Dilan Ergen'in cinayet şüphelisi olduğu belirlendi.

Ergen, cinayeti işledikten sonra Muğla'ya ve sonrasında İstanbul'a gitti. Dün kaldığı otelde yakalanan şüpheli İzmir'e getirildi.
Dilan Ergen'in, en yakın arkadaşı Fidan Çakır'ı kıskançlık sebebiyle öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER