Kan Donduran Vahşet! 21 Yaşındaki Genç Kızı Önce Boğdu Sonra Parçaladı!

Kan donduran vahşet! 21 Yaşındaki genç kızı önce boğdu sonra parçaladı! Akıllara durgunluk veren olay sonrası polisler harekete geçti. Detaylar haberimizde...

İstanbul Beylikdüzü'nde 21 yaşındaki Erva Raziye Asar, 20 gün önce kaybolduktan sonra ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, genç kızın izini sürerek kapsamlı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Asar'ın en son bir şahsın evine girdiği, bir daha oradan çıkmadığı tespit edildi. 

Polisler, kapsamlı bir çalışmanın ardından, genç kızın parçalanmış cesedini bugün bir inşaat alanında buldu. Akılları dehşete sokan olay, İstanbul'u şoka uğrattı. Cinayeti işleyen 43 yaşındaki şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Verdiği ifadelerle kan dondurdu. Şüpheli, genç kızı önce boğduğunu, ardından cesedini parçaladığını itiraf etti. 

İfadesi, cinayetin soğukkanlılıkla işlendiğini ortaya koydu. Erva Raziye Asar'ın ailesi, kızlarının acı haberini almanın şokunu yaşadı. Toplumda büyük bir infial meydana geldi. Gerçekleşen korkunç cinayet, İstanbul'daki güvenlik ve kadın cinayetleri konusunda yeniden tartışmalara neden oldu. 

Polis, olayla ilgili detaylı soruşturmasını sürdürürken, şüpheli adli makamlara sevk edildi. Yaşanan vahşi cinayet, toplumda derin bir üzüntü yaratırken, vatandaşlar, adaletin en kısa sürede yerini bulması için çağrılar yaptı.

İLGİLİ HABERLER