17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Asayiş 18 Ülkenin Kırmızı Bültenle Aradığı 25 Şüpheli Türkiye'de Yakalandı

18 Ülkenin Kırmızı Bültenle Aradığı 25 Şüpheli Türkiye'de Yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: 18 ülkede Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 25 şüpheli, Türkiye'de başlatılan KUYU-21 operasyonlarında yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
18 Ülkenin Kırmızı Bültenle Aradığı 25 Şüpheli Türkiye'de Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu sabah yayımladığı mesajda, Türk polisinin KUYU-21 operasyonları ile 18 ülkede aranan 25 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldığını duyurdu.

Haklarında İnterpol’ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı bulunan şüpheliler, 8 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen baskınlarda kıskıvrak yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve İnterpol Europol Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri KOM Şube Müdürlükleri ve İstanbul Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda aramalar; Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Mersin, Sakarya, Samsun ve Trabzon illerinde yapıldı.

18 ülkede aranan şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurma veya örgüte üye olma, kasten öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, uyuşturucu madde ticareti, cinsel suçlar, resmi belgede sahtecilik, kara para aklama, insan ticareti, dolandırıcılık ve göçmen kaçakçılığı suçlarından arama kayıtları olduğu tespit edildi.

Türkiye'de yakalanan 25 şüpheli, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edilerek, sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atalanta'dan Şok Nicolo Zaniolo Açıklaması

Atalanta'dan Şok Nicolo Zaniolo Açıklaması

Sponsorlu bağlantılar