Disney Plus'ta Yayınlanacak 'Aşk' Dizisi için Birce Akalay'a Teklif

Disney Plus Türkiye'den yerli içerikler alımına yeniden başladı. İlk projeler belli olmuştu. Sırada Ay Yapım imzalı 'Aşk' dizisi var. Dizinin başrolü olması için Birce Akalay'a teklif gitti.

Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleminden çıkan 'Aşk' dizisi, ünlü yönetmen Burak Müjdeci'nin rejisiyle çekilecek. Dizide ilk evliliğinden Şirin adlı bir kızı olan Aylin, ikinci eşiyle mutlu mesut yaşarken, kızıyla karşılaşmasının ardından derin ve sarsıcı bir hikaye ortaya çıkacak. Akalay, Aylin rolünü kabul ederse, yönetmen Burak Müjdeci ile Bir Derdim Var ve Kuş Uçuşu dizilerinin ardından üçüncü kez aynı projede buluşacak.

Disney Plus’tan ‘Aşk’ Müjdesi

Disney+ uzun bir aradan sonra tekrar ülkemizden içerik satın almaya başladı. Ay Yapım, NTC Medya, Gold Film, MF Yapım, Karga Seven Pictures, Çamaşırhane ve OGM Pictures ile masaya oturan Disney Plus, gelecek hafta yeni reklamlı modelini tanıtarak Türkiye lansmanı düzenleyecek.

Disney Plus'ın yayın haklarını aldığı yerli içerikler arasında; Burak Deniz ve Öykü Karayel'li "Umami – Kaynama Noktası", İbrahim Büyükak'lı "Kalender Pide", Barış Arduç ve Hande Erçel'li "Reminder" ve Giray Altınok ve Ezgi Mola'lı "Belki Bir Gün Bir Yerde" yer alıyordu.

Ay Yapım ile el sıkışan dijital platform, Aşk dizisi için hazırlıklara başladı. Aşk'ın Aylin'i olması için Birce Akalay'a teklif gitti.

İLGİLİ HABERLER