Halis Ağa İyileşti! Çetin Tekindor Yalı Çapkını’na Geri Dönüyor

Sağlık problemleri nedeniyle 3. sezona geç başlayan usta oyuncu Çetin Tekindor, çok yakında yeniden Yalı Çapkını izleyicisi karşısına çıkacak.

Halis Ağa iyileşti, geri dönüyor! Star TV'nin cuma akşamları yayınlanan OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi her hafta yeni gelişmelerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu sezon kadroda önemli değişiklikler olmuştu. Pelin Akil ve Cem Söküt gibi oyuncular diziye girerken; Öznur Serçeler ve bazı isimler de kadrodan ayrılmıştı. Usta oyuncu Çetin Tekindor ise 3. sezonda henüz görünmemişti.

Halis Ağa Dönüyor

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile birlikte başrolü paylaşan Çetin Tekindor, eski sağlığına kavuştu. Doktor önerisiyle yeni sezona geç başlayan usta oyuncunun yokluğunda Korhan Yalı'sında büyük bir boşluk ortaya çıkmıştı. 

Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un yönettiği Yalı Çapkınında Seyran ile Ferit'in heyecanla beklenen buluşmasının da gerçekleşmesi bekleniyor. Çetin Tekindor Yalı Çapkınına geri dönerken, senaryoda da bazı değişiklikler göze çarpacak. Yalı halkı eski günlerine geri dönmeye hazırlanırken, bu sezon diziye katılan bazı oyuncular ise ekibe veda edecek.

İLGİLİ HABERLER