İlk ve Son 2. Sezon Fragmanı Yayında: Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin Sevişme Sahnesi Gündem Oldu

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin sevişme sahnesinin gündem olduğu ‘İlk ve Son’ dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı.

İlk sezonunda Özge Özpirinçci ile Salih Bademci’yi başrolde buluşturan ‘İlk ve Son’ dizisi BluTV’nin en çok izlenen yapımları arasına girmişti. Sevilen dizinin ikinci sezonundan fragman yayımlandı. 

Hakan Bonomo'nun yazdığı Devrim Yalçın'ın yönettiği İlk ve Son 2. sezon fragmanı ile bir kez daha iddiasını kanıtladı. İzleyicilerin merakla beklediği İlk ve Son 2'de hangi oyuncular yer alıyor, yeni sezon konusu ne? İşte, İlk ve Son 2 sezon fragmanı ve diğer detaylar!

İlk ve Son 2. Sezon Fragmanı

Dizide Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’ye; Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay gibi isimlerin konuk olarak ekleneceği kadroda Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu eşlik ediyor.

Unutulmaz bir ayrılık acısı ve büyük bir aşk hikayesine tanıklık etmek isteyenler, 24 Ekim’de BluTV’de İlk ve Son 2 sezonunu izleyebilir.

Dizinin yeni sezonu, fragmanda yer alan sevişme sahneleriyle şimdiden çok ses getirdi.

İLGİLİ HABERLER