Kendisine Çok Benzeyen Birini Bulup Öldürdü! Amacı Yeni Bir Hayata Başlamaktı!

Almanya'da 25 yaşındaki bir kadın, kendisine çok benzeyen 23 yaşındaki kadını bulup öldürdü. Tüyler ürperten cinayetin ayrıntıları adeta kan dondurdu. Kendini ölü gösterip yeni bir hayata başlamak için gerçekleştirilen cinayette 'büyü' iddiaları ülkeyi ayağa kaldırdı.

2023 yılının Ağustos ayında Almanya'nın Ingolstadt kentinde kan donduran bir cinayet işlendi. 25 yaşındaki güzellik uzmanı Schahraban K. ve suç ortağı, 23 yaşındaki Khadidja O.'yu sosyal medyada arayıp buldu. Kurban Khadidja O., tıpatıp Schahraban K.'ya benziyordu. Katil kadının amacı kendine benzeyen bu genç kadını öldürüp kendini ölü gibi göstermek ve yeni bir hayata başlamaktı.

Katilin ailesi, kızlarının arabasındaki cesedin kızlarına ait olmadığını söyledi. Savcılık hemen harekete geçti.

Kendine Yeni Bir Hayat Kurmak İçin Katil Oldu

Schahraban K. ve eski eşi, kurbanı müzik videosu yoluyla kandırıp ıssız bir yere çağırdı ve kurban Khadidja O.'yu 56 kez bıçaklayarak öldürdü.

Üstelik kan donduran cinayet bununla da kalmadı. Ortaya bir de 'büyü' iddiası atıldı. 

Katil Schahraban'ın eski kocasının Irak'ta kötü amaçlı büyü yapıldığını, bunun için bir kurban gerektiğini öne sürdüğü iddia edildi. Soruşturmada kara büyük iddialarını araştırmak üzere uzman ekip görevlendirildi. Savcılar, cinayetin planlı ve vahşi bir şekilde işlendiğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER