KPSS Lisans Sınav Giriş Belgesi Sorgulama – KPSS Lisans Giriş Yeri Öğrenme Ekranı

KPSS Lisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı açıldı. Memur adayları için KPSS lisans giriş yeri öğrenme ekranı hakkında işte detaylar

14 Temmuz’da Genel Yetenek Genel Kültür ve öğretmen adayları için Eğitim Bilimleri oturumları gerçekleşiyor. KPSS lisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı sayesinde hangi ilçede ya da okulda sınav olduğunu öğrenebilirsiniz. 

KPSS Lisans Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Ekranı 

Memur olmak için gireceğiniz sınavda KPSS lisans sınav giriş belgesi ihtiyacınız bulunuyor. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden TC Kimlik No ve Şifre bilgisiyle belgenize ulaşabiliyorsunuz. 14 Temmuz’a kadar sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı adaylara açık şekilde duruyor. 

KPSS Lisans Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Ekranı için Tıklayın. 

Lisans Sınavı Ne Zaman? Saat Kaçta Yapılıyor? 

Sınava Giren Öğrenci

Kamu Personeli Seçme Sınavı olan KPSS, 14 Temmuz Pazar günü gerçekleşiyor. Genel Yetenek Genel Kültür oturumu 10.15’te başlayacak. Adayların en az 30 dakika öncesinden okulda bulunması gerekiyor. Sınav bittikten sonra aynı gün öğretmen adayları için Eğitim Bilimleri oturumu 14.45'te başlıyor. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? 

2024 KPSS sonuçları için sonuçlar takvime göre 23 Ağustos 2024 tarihinde açıklanıyor. Sonuç açıklandıktan sonra adaylar sıralamasına bağlı olarak tercih yapabiliyor.

İLGİLİ HABERLER