Ağustos-Eylül Aylarında Yükseliş Potansiyeli Olan Altcoinler

Dikkat! Bu altcoinler Ağustos-Eylül aylarında yükseliş potansiyeli ile öne çıkıyor!

Kripto para piyasası gelişmeye devam ederken, daha az bilinen bazı coin'ler umut verici işaretler gösteriyor. Önümüzdeki aylarda, bazı altcoinler önemli bir ivme yakalamaya hazırlanıyor. Ağustos ve Eylül aylarında etkileyici kazançlar elde etme potansiyeline sahip radar altında kalan altcoinleri sizler için derledik.

İşte, 2 ay içinde ivme yakalaması muhtemel yükselecek altcoinler!

Ağustos-Eylül Aylarında Yükseliş Potansiyeli Olan 5 Altcoin

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) şu anda 5,47 ila 7,39 dolar arasında işlem görüyor ve potansiyel bir toparlanma belirtisi gösteriyor. Son zorluklara rağmen, coinin toparlanma fırsatı var. UNI mevcut seviyelerinden yükselebilirse, 8,60 dolarlık direnci aşabilir ve yaklaşık %60'lık önemli bir artışı temsil edebilecek 10,52 dolarlık seviyeyi hedefleyebilir. RSI 43,21'de ve bu da bir geri dönüş için alan olduğunu gösteriyor. Biraz stratejik ivmeyle, UNI önümüzdeki aylarda etkileyici kazançlar görebilir.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) 9,62 dolar ile 13,03 dolar arasında işlem görüyor ve son zamanlarda düşüşler yaşamasına rağmen umut vadeden bir potansiyele sahip. Coinin bir sonraki yükseliş hedefi, önemli bir yükseliş trendi için zemin hazırlayabilecek olan 15,18 dolar direncini kırmak. 8,36 dolarda sağlam bir destek ve son ortalamaların istikrar göstermesiyle LINK, üzerine inşa edilebilecek güçlü bir temele sahip. 18,59 doları aşarsa, %50'ye kadar kazanç görebilir ve bu da Ağustos ve Eylül aylarını potansiyel büyüme için heyecan verici bir zaman haline getirebilir.

Kaspa (KAS)

Kaspa (KAS) şu anda 0,15 dolar ile 0,20 dolar arasında ve son trendler yukarı yönlü hareket potansiyelini gösteriyor. 51,54'teki RSI ve 37,04'teki Stokastik seviyesi, yükselen yükseliş momentumuna işaret ediyor. KAS 0,22 dolar direncini aşmayı başarırsa, mevcut aralığından etkileyici bir %35 artışla 0,27 doları hedefleyebilir. Nispeten istikrarlı bir eğilim ve toparlanma potansiyeli ile Kaspa yakın gelecekte umut verici bir büyüme yaşayabilir.

Jüpiter (JUP)

Jüpiter (JUP) 0,65 ila 1,11 dolar arasında işlem görüyor ve son kısa vadeli düşüşlere rağmen son altı ayda %70'lik bir artışla güçlü bir uzun vadeli büyüme gösterdi. Coinin son bir ayda %9,04'lük kazancı, dayanıklılığı ve devam eden potansiyeli gösteriyor. JUP en yakın direnci olan 1,40 doları aşabilirse, 1,85 doları hedefleyebilir ve potansiyel olarak dikkate değer bir %65 artış sağlayabilir. Jüpiter'in genel gücü ve son performansı, önümüzdeki aylarda olumlu hareketler için izlenmesi gereken bir coin haline getiriyor.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) 4,19 ila 5,52 dolar arasında işlem görüyor ve son eğilimler düşüş gösterse de toparlanma için önemli bir alan var. 6,36 dolardaki en yakın direnç umut vadeden bir hedef sunuyor ve bu seviyeyi aşma potansiyeliyle DOT yaklaşık %30'luk bir artış görebilir. 7,69 dolardaki bir sonraki dirence daha fazla kazanç yaklaşık %50'lik ek bir artışla sonuçlanabilir. Mevcut düşüş eğilimlerine rağmen, DOT'un Ağustos ve Eylül aylarındaki büyüme potansiyeli güçlü kalmaya devam ediyor ve bu da onu toparlanma arayan yatırımcılar için ilgi çekici bir seçenek haline getiriyor.

Not: Bu haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

İLGİLİ HABERLER