Bakanlık'tan Büyük Arsa Satışı: Yüzlerce Arazi İhaleye Çıkıyor

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilde toplam 747 arsanın satışa sunulacağını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ilde toplam 747 muhtelif arsayı satışa sunduğunu duyurdu.

İstanbul'da 71, Ankara'da ise 138 arsanın satışı 10-12 Eylül tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak müzayedelerde gerçekleşecek. Diğer illerdeki satışlar ise online olarak düzenlenecel. İstanbul'daki arsalar 12 Eylül, Ankara'daki arsalar 10 Eylül, Adana'daki 34 arsa ve Muğla'daki 41 arsa 11 Eylül, Mersin'deki 76 arsa ise 12 Eylül'de satışa sunulacak. Satışlar yüzde 25 peşin ödeme ve 24 ay vade seçeneğiyle yapılacak.

Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunarken, arsalar sanayi yatırımı, konut yapımı ve tarım gibi çeşitli kullanım amaçlarına uygun olarak farklı metrekarelerde ve uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Açık artırmalar 10-12 Eylül tarihlerinde, Ankara Çankaya'daki Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu ile İstanbul Halkalı'daki TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de teklif verilebilecek olan açık artırmalara katılacakların, katılım teminatını Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına yatırmaları gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER