Barış Boyun Çetesinin Rap Şarkılarındaki Gizli Mesajları Ortaya Çıktı!

İtalya’da kıskıvrak yakalanan Barış Boyun ve çetesinin rap şarkılardaki gizli mesajları ortaya çıktı. Üyelerini 15-20 yaş aralığında gençlerden seçtiği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri Barış Boyun, İtalya'da düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı. Suç örgütünün popüler kültür ve rap şarkılar üzerinden 15-20 yaş aralığındaki gençlerin kanına girdiği ve onları örgüt üyesi yaptığı ortaya çıktı.

Barış Boyun Çetesinin Rap Şarkılardaki Gizli Mesajları

Barış Boyuna dava açan 305 sanık arasında rap şarkıcıları da var. İddianamede, Barış Boyun suç örgütü lideri ve örgütü adına şarkılar yazdırıp klipler çektirerek örgütü toplumda normal göstermeye çalıştıkları belirtildi. Rap şarkılarının kliplerinde şiddete ve suça yönelik uzun namlulu silahlar, cinayete teşvik ve Barış Boyun'u öven sözler tespit edildi.

Rap şarkılarında geçen ifadeler şöyle:

"İstanbul'un sefiri, sokakların hakimi, Barış isteyen Boyun eğecek"

"Barış isteyen Boyun eğecek. Boyun eğmeyen hesap verecek"

Bahsi geçen rap şarkıları internette milyonlarca kez tıklandı ve dinlendi. 15-20 yaş arasındaki gençleri bu tarz oyunlarla kandırıp örgüt üyesi yapan çetenin, Türkiye'de gençleri 'Kamikaze dronu' gibi kullandığı ifadeleri iddianamede yer aldı.

İLGİLİ HABERLER