Gümüşhane'de Aile İçinde Şok Cinayet: Katil, Yıllar Önce Eşini de Öldürmüş

Ümit Yapıcıoğlu, akrabaları Nurten Yapıcıoğlu, Ali Yapıcıoğlu ve Kadir Yapıcıoğlu'nu silahla vurdu. Detaylar haberimizde...

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Alacat köyünde meydana gelen silahlı saldırı, köyde büyük bir üzüntü yarattı. Ümit Yapıcıoğlu, akrabaları Nurten Yapıcıoğlu, Ali Yapıcıoğlu ve Kadir Yapıcıoğlu'nu silahla vurdu. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Nurten Yapıcıoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Ali ve Kadir Yapıcıoğlu ise Kelkit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Yapıcıoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kadir Yapıcıoğlu ise Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırgan Ümit Yapıcıoğlu'nun, 2004 yılında Kocaeli'nin Derince ilçesinde eşi Özlem Yapıcıoğlu'nu bıçaklayarak öldürdüğü ve yargılama sonucunda hapse gönderildiği, yıllar önce tahliye olduğu ortaya çıktı. Ümit Yapıcıoğlu'nun yeniden karıştığı olay, köyde derin bir şok etkisi yarattı. 

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden aile, Kelkit'in Alacat köyünde gözyaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER