Melih Ünlüer Kimdir? Bir Kadını Darp Edip Serbest Bırakılan AKP'li Ünlüer Görevden Alındı!

AKP Kırıkkale Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, Kırşehir'de gittiği konserde bir kadını darp etmişti. İfadesinin ardından serbest bırakılan Ünlüer, görevden alındı. Peki, Melih Ünlüer kimdir?

AKP Kırıkkale Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, Kırşehir'de gittiği konserde bir kadını darp etmişti. İfadesinin ardından serbest bırakılan Ünlüler, görevden alındı. Peki, Melih Ünlüer kimdir?

AKP Melih Ünlüer'i Görevden Aldı

Melih Ünlüer'in siyasi bir partiye bağlı olduğu için serbest bırakıldığı düşünülürken, sosyal medyada dolaşan bu iddiaların ardından bugün gereken ilk adım atıldı. Bir kadını darp ederek hastanelik eden AKP'li Melih Ünlüer, bu sabah görevden alındı. Ancak halen serbest.

Melih Ünlüler Ne Yaptı?

13 Ekim'de Kırşehir Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde Sefo konserine katılan Fatma Banu Çoban, yer tartışması nedeniyle AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in saldırısına uğradı.

Darp edilen Fatma Banu Çoban'ın burnu kırıldı, yüzü gözü kan revan içinde kaldı. Olay sonrası sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan genç kadın apar topar ameliyata alındı. Çoban'ın taburcu olduğu öğrenildi. AKP'li Melih Ünlüer ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayın ardından AKP’nin Melih Ünlüer’i görevden aldığı öğrenildi.

Melih Ünlüer Kimdir?

Kırşehir'in Keskin ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in 20'li yaşlarının sonunda olduğu ve evli olduğu biliniyor.

Sosyal medyada #MelihUnluerTutuklansin hashtag'ine sayısız tweet atıldı. 

İLGİLİ HABERLER