Narin Güran’ın Amcası Baş Şüpheli Durumunda: Aracında DNA Eşleşmesi Tespit Edildi!

Narin Güran'ın amcası ve Tavşantepe Mahallesi muhtarı bugün gözaltına alınmıştı. Amca Salim Güran'ın aracında şüpheli DNA eşleşmesi soruşturmanın rengini değiştirdi.

Kayıp Narin Güran vakasıyla ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı…

Narin’in amcası ve yaşadığı mahallenin muhtarı gözaltına alındı.

8 yaşındaki Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos tarihinde, Narin’in okuldan çıktığı ve arkadaşlarıyla birlikte eve doğru yürümeye başladığı fakat bir süre sonra onlardan ayrılıp tek başına tepe yolundan devam ettiği güvenlik kameralarına yansımıştı.

Narin Güran’ın kameralarda en son görüldüğü yer evine çok da uzak olmayan okul yoluydu. Narin’in amcası ve aynı zamanda köyün muhtarı Salim Güran’ın, Narin’in en son görüldüğü saat olan 15.15 civarından sadece 15 dakika sonra aracıyla hızla köyden uzaklaştığı tespit edildi.

Amca Salim Güran’ın aracını o saatlerde hızla kullanarak olay yerinden ayrılması jandarma ve savcılığı harekete geçirdi. Gözaltına alınan Salim Güran’ın aracının şoför koltuğunda DNA eşleşmesi yapıldı.

Koltuktan alınan DNA ile Narin Güran'ın battaniyesi ve kıyafetlerinden alınan DNA örneği eşleşti. Bu gelişme amcayı baş şüpheli konumuna getirdi. 

Soruşturma anne ve babanın DNA eşleşmesi için Adli Tıp'a sevk edilmesi ile devam ediyor.

Çapraz sorgulama ve soruşturmanın ayrıntılarına dair henüz yeni bir detay paylaşılmadı.

İLGİLİ HABERLER