Narin'in Abisi Enes'in Kolunu Kimin Isırdığı Ortaya Çıktı! Yenge Her Şeyi Anlattı

Narin Güran’ın yengesi Hediye Güran bir bir döküldü. Cinayetin işlendiği gün Narin’in annesi ile abisi arasındaki tartışmayı detaylarıyla anlattı. İşte, kan donduran gerçekler!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşadığı köyde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturması devam ediyor. Tutuklular ve gözaltındakiler ile şüpheliler ve neredeyse tüm köy tek tek ifade veriyor.

Narin’in tutuklu abisi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izlerinin kime ait olduğunu, halen gözaltında olan yenge Hediye Güran açıkladı.

Ahırda Boğuşuyorlardı

Narin Güran’ın amcasının karısı Hediye Güran, dün verdiği ifadede şoke eden bir gerçeği ortaya çıkardı. Narin’in tutuklu abisi Enes’in kolundaki ısırık izlerinin anne Yüksel Güran’a ait olduğunu açıkladı.

Hediye Güran olayı şu şekilde anlattı:

"Olay günü Narin'in evine gittiğimde Yüksel Güran'ın oğlu Enes'e çok sinirli olduğunu, anne ve oğlun ahırda boğuştuğunu gördüm. Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir. Boğuşma sırasında anne Yüksel Güran, oğlu Enes Güran'ın kolunu ısırdı ve oğlunu dövdü."

Ekipler çalışmalarını ahır bölgesinde yoğunlaştırdı.

İLGİLİ HABERLER