Pendik Marmaray Durağında Yangın! Seferler Durduruldu

İstanbul'un Pendik ilçesindeki Marmaray durağında yangın çıktı. Seferler bir süreliğine durdurulurken, yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Bugün öğlen saatlerinde Pendik YHT Garı yangın alarmı verdi. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Pendik Marmaray durağındaki güvenlik odasında küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangının kaynağı henüz belirlenemezken, güvenlik odasındaki elektronik cihazlardan dolayı başlamış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Pendik Marmaray'da Yangın Paniği

27 Ağustos Salı günü saat 14.15 sıralarında verilen yangın alarmının ardından duraktaki yolcular kısa süreli bir panik yaşadı. Marmaray'ın alt geçidi bir süreliğine kapatıldı. İçeride bulunan vatandaşlar dışarı çıkartıldı. Halkalı-Gebze seferini yapan Marmaray trenleri de Pendik istasyonunda durmadan yoluna devam etti.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgede yapılan incelemelerin ardından alt geçit yeniden kullanıma açıldı.

Yangının kokusu ve dumanların her yeri sarması dikkat çekerken, Marmaray tarafından sosyal medya üzerinden açıklama yapıldı.

Yangının güvenlik odasındaki panonun patlaması sonucu çıktığı tespit edildi. Ataköy-Pendik seferlerini yapan Marmaray trenleri normal seyrine devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER