Teoman Suriyeli Açıklamasından Sonra Geleceğin Başkan Adayı ve Beştepe Hakkında Konuştu: 'Hiç Kimsenin Adamı Olmam'

Geçtiğimiz günlerde Teoman Suriyeliler hakkında açıklama yaparak dikkat çekmişti. Sanatçı şimdi Beştepe ve önümüzdeki başkan adayı hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar…

Rock müziğinin efsane isimlerinden Teoman, Suriyeliler ile ilgili açıklamasıyla hem destek hem de tepki aldı. Yeni açıklamalarında ise Beştepe ve başkan adayı ile konuştu. 

Beştepe yani saraydan bir davet gelmediğini söyleyen Teoman, davet gelmesi durumunda gideceğini belirtti. İşte açıklamalarının detayları… 

Davet Gelse Giderim 

Beştepe’den davet gelmedi ama gelseydi giderim. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı kim olursa olsun davet ettiği yere katılırım diyerek kendisini ifade etti. 

Katılım gösterse de hiçbir zaman bir siyaset liderinin, bir partinin adamı olmayacağının da altını çizdi. Ayrıca Kürt meselesi, başörtüsü sorunları hakkında da zamanında açıklamalarda bulunduğunu belirtti. 

Geleceğin Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 

Başkan adayı hakkında değerlendirmede bulunan şarkıcı Teoman, geleceğin tek adayının Ekrem İmamoğlu olduğunu düşünüyor. Var olan gelenek ve göreneklere saygılı olması ama AKP’li olmamasının aday olma noktasında en güçlü sebepleri olduğunu belirtiyor. 

Diğer taraftan rakibi olmadığını söyleyerek de iddiasını güçlendiriyor. Tüm açıklamalarına ek olarak siyasetçi olmadığını ve sürekli siyaset düşünmediğini de belirten Teoman, temenni de bulunmadığının da altını çiziyor. Gördüğü kadarıyla yorumlar da bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER