Bizi Birleştiren Hayat Dizisi Kanal D'de Başlıyor! İşte İlk Tanıtım

Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı'yı başrolde buluşturan 'Bizi Birleştiren Hayat' Kanal D'nin yeni günlük dizisi olarak izleyicilerle buluşacak. İşte ilk tanıtım!

Kanal D'de yayınlanan fragmanda usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu'nun karakteri Münevver Hanım'ın, “Yine girecekler bu kapıdan içeri. ‘Anne’ diyecekler bana. Sarılacaklar, affedecekler. Silecekler, hayatımızı karartan o geceyi” sözleri dikkat çekti. 

Kanal D'de 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün ekrana gelecek olan 'Bizi Birleştiren Hayat' dizisinin ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. Bizi Birleştiren Hayat konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihinin açıklanmasının ardından ilk tanıtımıyla ilgi odağı oldu.

Bizi Birleştiren Hayat Dizisi Başlıyor

Bizi Birleştiren Hayat oyuncuları kimler? Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı'yı başrolde buluşturan dizinin kadrosunda; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

Royal Pictures imzalı dizinin senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme alıyor. Dizide çaresizlik yaşayan iki kız kardeşin, anneannelerinin yanına konağa gelmeleri ve yaşanacak olaylar anlatılacak. Ayhan Özdemir'in yönettiği yeni dizi 9 Eylül'den itibaren hafta içi her gün saat 11.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

İşte, Bizi Birleştiren Hayat fragmanı!

İLGİLİ HABERLER