Gonca Vuslateri Hayat Hırsızı Dizisiyle Çok Konuşulacak

Kısa süre önce anne olan Gonca Vuslateri, yeni sezonda 'Hayat Hırsızı' dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. İşte, canlandıracağı rol...

38 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncudan yine çok konuşulacak bir rol daha! Yeni sezonda NOW TV’de ekrana gelecek olan ‘Hayat Hırsızı’ dizisinde Nur adında bir üvey anneye hayat verecek olan Gonca Vuslateri, yıllar önce Cansu Dere’li ‘Anne’ dizisindeki gibi kötü bir anneyi canlandıracak.

Gonca Vuslateri Hayat Hırsızı ile Ekranlara Dönüyor

Geçtiğimiz aylarda ilk çocuğu Asya’yı kucağına alan Vuslateri, annelik duygusunu tattığı için çok mutlu olduğunu sık sık dile getiriyor. Bebeğiyle geçirdiği zamanlara ait kareleri sosyal medya hesabından da paylaşan ünlü oyuncu, mesleğine daha fazla ara vermek istemedi.

Yeni sezonda NOW’da yayınlanacak olan Hayat Hırsızı dizisiyle anlaşan Gonca Vuslateri, Cemre Baysel’in üvey annesi Nur’u canlandıracak. Alperen Duymaz ve Cemre Baysel’in başrolünde yer alacağı Hayat Hırsızı’nda kötü bir üvey anneye hayat verecek olan Vuslateri, yıllar önce de Anne dizisinde Beren Gökyıldız’ın öz ama kötü huylu annesini oynamıştı.

Ters köşe ve sivri karakterlerde usta olan Vuslateri’nin dizideki futbolcu eşine Halil İbrahim Ceyhan, yasak aşkına ise Yiğit Kirazcı hayat verecek.

Dizinin çekimleri 20 Temmuz’dan sonra başlıyor.

İLGİLİ HABERLER