Harika Çılgınlar Dizisinin Yıldızları: Fırat Tanış ile Cem Yiğit Üzümoğlu Oldu

Şakir Paşa Ailesinin gerçek hikâyesini ekrana taşıyacak olan 'Harika Çılgınlar' dizisinin başrol oyuncuları Fırat Tanış ile Cem Yiğit Üzümoğlu oldu.

2. Abdülhamid döneminde geçen ve Fahrünnisa Zeyd, Füreya Koral, Aliye Berger ve Nejad Devrim gibi önemli isimlerin ferdi olduğu Şakir Paşa ailesinin hayat hikâyesi dizi oluyor.

Fırat Tanış, Dizinin Şakir Paşa'sı Oldu

2. Abdülhamid dönemindeki en ünlü ailelerden Şakir Paşa ailesinin başı olan ve o dönem çok önemli görevlerde bulunmuş Şakir Paşa'yı ünlü oyuncu Fırat Tanış canlandıracak. Hande Altaylı'nın senaryosunu yazdığı, Bahadır Karataş'ın yöneteceği Harika Çılgınlar dizisinin Şakir Paşa'sı Fırat Tanış oldu.

Osmanlı tarihçisi ve devlet adamı Kabaağaçlızade Mehmed Şakir Paşa rolüyle Adım Farah'ın ardından izleyici karşısına çıkacak olan Tanış'a başrolde sürpriz bir isim eşlik edecek. 

Mehmed Şakir Paşa’nın Halikarnas Balıkçısı olarak tanınan roman ve hikâye yazarı Cevat Şakir Kabaağaçlı'yı genç kuşağın en başarılı oyuncularından Cem Yiğit Üzümoğlu canlandıracak.

Harika Çılgınlar dizisinde usta oyuncu Devrim Yakut da rol alacak. Ayrıca, Vahide Perçin ve Meryem Uzerli ile görüşmeler devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER