Kızılcık Şerbeti'ne 2 Dev Oyuncu! Giray'ın Gizemi Çözülüyor

Kızılcık Şerbeti dizisine iki flaş oyuncu dahil oldu. Giray'ın gizemi çözülürken, Görkem'e yeni düşman geliyor!

Show TV'de Eylül ayında 3. sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek olan Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisine iki yeni oyuncu katıldı. Bu isimlerden biri Giray'ın üvey annesi Heves'i, diğeriyse Görkem'in üvey annesi Hacı Asude'yi canlandıracak. İşte, o isimler!

Şebnem Dönmez ve Servet Pandur, Kızılcık Şerbeti'nde

23 Ağustos'ta yeni sezon çekimlerine başlanacak olan Kızılcık Şerbeti'ne yeni isimler katıldı. Dizinin star oyuncularından bazıları kadrodan çıkmıştı. Batuhan Yüzgüleç, Şebnem Bozoklu ve Fırat Çelik gibi iddialı isimler ise kadroya katılmıştı.

Şebnem Bozoklu, Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) kuzeni Meri'ye; Fırat Çelik ise yayınevi sahibi Cemal'a hayat verecek ve Kıvılcım'ın partneri olacak. Batuhan Yüzgüleç ise Hacı Asude'nin oğlu Firuz'u canlandıracak ve Nursema'nın (Ceren Karakoç) hayatına girecek.

Hacı Asude, Görkem'in (Özge Özacar) yeni üvey annesi olacak. Bu karakteri Servet Pandur canlandıracak.

Şebnem Dönmez ise Giray'ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves rolüyle dizide yer alacak.

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde, Giray'ın Doğa'yı (Sıla Türkoğlu) aldattığı ve intikam planları yaptığını düşündüren bir sahne olmuştu. Bu sahnede bir kadının Giray'ın evinde gizlendiği anlar seyirciye şok yaşatmıştı. İşte, bu isim Giray'ın üvey annesi, belki de yasak aşkı Heves.

İLGİLİ HABERLER