Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si ve Nursema'sı Manavgatlılarla Buluştu

Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Sibel Taşçıoğlu ile Nursema’sı Ceren Yalazoğlu Karakoç, Antalya’da Manavgatlılarla buluştu. İşte, o anlar…

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sevilen oyuncuları Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç, Manavgat’ta bir söyleşiye katıldı. İşte, o anlar…

Pembe ve Nursema, Manavgatlı Hayranlarıyla Buluştu

Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis'in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Taşçıoğlu ile Karakoç, hayranlarının ve sanat severlerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncular, kariyerleri, projeleri ve Kızılcık Şerbeti hakkında bol bol açıklama yaptı. Salondaki dinleyiciler ikiliyi büyük bir ilgiyle dinledi.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, söyleşinin sonunda Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Manavgat'ta bulundukları için mutlu olduklarını, harika bir söyleşi gerçekleştirdiklerini belirten Sibel Taşçıoğlu, "Manavgat Belediyesi ve Kosta Kortidis'e çok teşekkür ederiz. Bizi bu güzel halkla bir araya getirdikleri için çok memnunuz" dedi.

Davet edildikleri için mutlu olduğunu söyleyen Ceren Yalazoğlu Karakoç da çok güzel bir kalabalık tarafından karşılandıklarını belirtti.

Sibel Taşçıoğlu, canlandırdığı Pembe karakteri, Ceren Yalazoğlu Karakoç ise Nursema karakteri hakkında açıklama yaptı ve konukların sorularını yanıtladı.

İLGİLİ HABERLER