43 Yaşına Giren Engin Akyürek’e Hayranlarından Anlamlı Hediye: 470 Bin Liralık Bağış!

Engin Akyürek bugün 43 yaşına girdi. Ünlü oyuncu, hayranlarından anlamlı bir hediye aldı. İşte, Akyürek'i duygulandıran o sürpriz!

Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam, Kara Para Aşk, Fatmagül'ün Suçu Ne, Sefirin Kızı, Adım Farah, Kaçış gibi birbirinden iddialı projelerde rol alan Engin Akyürek, bugün 43 yaşına girdi. Yakışıklı oyuncu, hayranlarından aldığı anlamlı hediyeyle çok mutlu oldu. Hayranları, Akyürek adına Darüşşafaka'ya tam 470 bin lira bağışta bulundu.

Doğum Günü Hediyesi: Darüşşafaka'ya Bağış

Ünlü oyuncu, rol aldığı yapımlarla ve özel hayatıyla Türkiye'nin en sevilen aktörlerinden biri. Engin Akyürek hayranlığı ülke dışına da taşmış durumda.

'Sessizlik' ve 'Zamansız' adlı kitaplarını yayımlayan Akyürek'e hayranlarından gelen bu sürpriz, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

12 Ekim'de doğum günü olan ünlü oyuncunun hayranları, doğum günü vesilesiyle Darüşşafaka'ya yaklaşık 470 Bin TL bağışta bulundular bağış kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. 

Akyürek fanlarının sürprizi bununla da kalmadı. Ayrıca "Her Eve Bir Kütüphane" projesine oyuncunun yazdığı kitaplardan 50 adet Sessizlik ve 50 adet Zamansız olmak üzere toplam 100 kitap bağışında bulundular. Oyuncunun İranlı hayranları ise İran'daki bir hayır kurumuna bağış yaptılar.

12 Ekim 1981'de Ankara'da dünyaya gelen Akyürek, aslen Erzincanlıdır.

İLGİLİ HABERLER