MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 12 Ekim 2024? MasterChef Eleme Adayları Kimler?

MasterChef Türkiye'de 12 Ekim Cumartesi günü haftanın son eleme adayı belirlendi. En başarılı krem karamel yapan isimler eleme potasından kurtuldu. Peki, haftanın 7. ve son eleme adayı kim oldu? Bu haftanın eleme adayları kimler?

MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim 2024 Cumartesi akşamı oynanan son yarışmada bu soru yanıt buldu. Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin değerlendirmeleri sonucu, en başarılı krem karamel yapan yarışmacılar potadan kendini kurtardı. MasterChef eleme adayları Eda, Nigar, Nevzat, Emre, Zübeyde ve Akın olmuştu. 7. eleme adayı da belli oldu. 

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 12 Ekim 2024?

Şeflerin ‘MasterChef’in en belalı yemeği’ diyerek oldukça zor bir tarif olarak tanımladıkları krem karameli en iyi yapan yarışmacılar; Şirin, Kerem, Erim, Hakan  ve Onur oldu.

Peki, MasterChef eleme adayı 12 Ekim'de kim oldu? Kim potaya gitti?

Fenomen yarışmada 11’inci haftaya geçmeye hak kazanan isimler ikinci turda yarışmaktan da kurtuldu. Peki, diğer turda hangi yemekler yapıldı ve kim potaya gitti? MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim 2024?

Son etapta ‘Şeflerin sevdiği sakatatlar’ ile yaratıcı yemekler hazırlandı. Kahverengi, mor ve beyaz renkteki kutulardan birini sürpriz olarak seçen yarışmacılar, Somer, Mehmet ya da Danilo şefin en sevdiği sakatat türünü seçmiş oldu.

En başarısız isim ise haftanın son eleme adayı oldu. 

Yarışma devam ediyor. Sonuç açıklandığında haberimizi güncelleyeceğiz.

İLGİLİ HABERLER