Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Nereli? Urfalı Mahir’in Memleketini Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Bir Gece Masalı dizisinin Mahir Komiseri Burak Deniz, hayranlarının karşısına ‘Urfalı Mahir’ rolüyle çıkıyor. Peki, Burak Deniz’in aslen nereli olduğunu biliyor muydunuz?

ATV’nin Salı akşamları ekrana gelen yeni dizisi Bir Gece Masalı, Denizli’nin büyülü atmosferinde çekiliyor. Masalsı ve mistik konusu itibariyle ilk bölümden beri geniş bir izleyici kitlesine hitap eden dizi bu akşam 3. bölümüyle yayında. Bir Gece Masalı’nın Canfeza’sına 19 yaşındaki güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. Canfeza’nın partneri Komiser Mahir’i ise 33 yaşındaki yakışıklı oyuncu Burak Deniz canlandırıyor.

Burak Deniz Aslen Nereli?

Bir Gece Masalı Mahir Komiser nereli? Dizide Şanlıurfalı bir komisere hayat veren Burak Deniz’in memleketi neresi merak ediliyor.

Genç kuşağın en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Deniz'in hayatı ve kariyeri izleyiciler tarafından yakın mercek altına alındı. Urfalı Mahir bakın aslen nereli...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi Bölümü mezunu olan Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar, Maraşlı, Bambaşka Biri, Şahmaran gibi iddialı yapımlarda rol aldı.

33 yaşındaki Deniz, İstanbul'da dünyaya geldi ve İzmit'te büyüdü. Aslen Kocaeli İzmitli.

İLGİLİ HABERLER