MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 17 Eylül 2024 Salı?

MasterChef’te 17 Eylül Salı akşamı haftanın ilk takım oyununun kazananı kim oldu? İşte, haftanın ilk kazanan takımı ve ilk eleme adayları!

MasterChef eleme adayı kim oldu 17 Eylül 2024 Salı? Haftanın ilk takım oyununu kırmızı takım mı, mavi takım mı kazandı? Hangi yemekler hazırlandı? İkinci turda bireysel dokunulmazlığın sahibi kim oldu? İşte, gecenin özeti…

MasterChef Takım Oyununu Kim Kazandı 17 Eylül 2024?

‘Esnaf lokantası’ konseptinde yarışan mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları bu akşam ‘mercimek çorbası, patates püresi, taze fasulye, kadınbudu köfte, kuzu kapama, nohutlu işkembe, iç pilavı, etli biber dolması ve kalburabastı’ yemek çeşitlerini hazırladı.

Peki, haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı?

Dokunulmazlığın sahibi 6-3 skor ile Kırmızı Takım oldu.

Peki, gecenin sonunda haftanın ilk eleme adayları kimler oldu? Bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayı kim oldu 17 Eylül 2024?

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 17 Eylül 2024?

Bu akşam esnaf lokantası konseptinde dokunulmazlığı kaybeden Mavi Takım, bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Şeflerin bu turda yarışmacılardan istediği yemek ‘Mardin bulguru’ ile hikayesi olan yemekler oldu.

Alper dokunulmaz oldu. Alper'in kararıyla Şirin ilk eleme adayı oldu.

Takım oylamasında Muratcan ve Kerem 5'er oy aldı. İki isimden biri kaptan Alper'in kararıyla potaya gitti. Bu isim Kerem oldu.

İLGİLİ HABERLER