Can Yaman ile Fotoğraf Çektirmenin Bedeli Dudak Uçuklattı

Bir süredir İtalya’da yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Yaman ile birlikte fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklattı.

Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle dünya çapında bir üne kavuşan Can Yaman, bir süredir İtalya’da yaşıyor. Kariyerinin zirvesindeki yakışıklı oyuncu, İtalya’da ve farklı ülkelerde peş peşe iddialı projelerde rol aldı. 

Geçtiğimiz gün Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluşan Can Yaman'ın fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarından ücret aldığı ortaya çıktı.

Can Yaman'la Fotoğraf Çektirmenin Bedeli

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, İnadına Aşk, Gönül İşleri gibi projelerle tanınan Yaman; Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor. Yaptığı her açıklamayla ve projesiyle adından söz ettiren Yaman için hayranları Madrid'de bir davet organize etti. 

İspanya'nın başkentinde 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen davete katılmanın ve ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmenin ücretli olduğu öğrenildi.

Can Yaman ile tanışma, fotoğraf çektirme ve soru-cevap görüşmesi yapmak isteyenler tam 600 Euro (22 bin TL) ödedi.

Başarılı oyuncu, bu organizasyondan elde ettiği geliri kendi adına kurduğu çocuklar için yardım derneği (Cam Yaman For Children) için bağışladı.

İLGİLİ HABERLER