Deha’nın İmre’si Melis Sezen’den Kardeş Paylaşımı: ‘Varlığına Sonsuz Şükürler Olsun’

Deha dizisinin İmre’si Melis Sezen, sosyal medya hesabından kardeşini paylaştı. Sezen’in dokunaklı notu ve kardeşiyle olan benzerliği dikkat çekti.

Sadakatsiz dizisiyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melis Sezen, son dönemin en beğenilen oyuncularından. Son olarak, Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde Adnan Saygun’un eşi piyanist Mediha Boler’i canlandıran Sezen; aynı zamanda Show TV’nin Deha dizisinde de İmre karakteriyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımla gündem olan güzel oyuncu, bu kez kardeşini paylaştı. Melis Sezen ve kardeşini ilk kez yan yana görenler, iki kardeşin birbirine olan benzerliğini karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İşte, Melis Sezen’in o paylaşımı…

“Varlığına Sonsuz Şükürler Olsun”

Ünlü oyuncu, yeni yaşına giren kardeşi Polat Sezen’in doğum gününü duygusal bir notla ve birlikte çekilmiş kareleriyle kutladı. Instagram hesabından çocukluk ve yetişkinlik karelerini yan yana yayınlayan güzel oyuncunun görenleri duygulandıran o mesajı ise şöyle oldu:

“Canım kardeşim, karındaşım, yoldaşım, her şeyim! Sonsuz şükürler olsun varlığına iyi ki benim kardeşimsin varlığın kutlu olsun hep çok mutlu ol yüreğin ışıl ışıl parlasın melekler yanı başında olsun hep. Seni çok seviyorum sağlıkla mutlulukla birlikte şahane yaşlara.”

İLGİLİ HABERLER