Halil İbrahim Ceyhan: Tanınmak Beni Yalnızlaştırdı

“Leyla: Hayat… Aşk… Adalet” dizisinin Tufo’su Halil İbrahim Ceyhan, “Tanınmak beni yalnızlaştırdı” sözleriyle dikkat çekti. İşte, röportajın tamamı!

NOW’ın Ay Yapım imzalı yeni dizisi Leyla: Hayat… Aşk… Adalet” ile ekranlara geri dönen Halil İbrahim Ceyhan, Alperen Duymaz, Cemre Baysel ve Gonca Vuslateri’nin başrollerini paylaştığı dizide Tufan (Tufo) karakterini canlandırıyor.

Emanet ve Kirli Sepeti’nin ardından bu sezon Leyla dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan yakışıklı oyuncu, Hakan Gence ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu olan 42 yaşındaki Ceyhan, özel hayatına dair merak edilen soruları yanıtladı.

Tanınmak Beni Yalnızlaştırdı

Leyla'nın Tufo'su Halil İbrahim Ceyhan, sert görünümünün ardında keyifli ve eğlenceli bir adamın var olduğunu, ancak sert görüntüsünü insanlara mesafe koyması sebebiyle sevdiğini söyledi.

Şöhrete kavuştuktan sonra yani tanındıktan sonra yalnızlaştığını ifade eden Ceyhan, "Günlük hayatımda çok rahat yaşıyorum. Kendimle en büyük yüzleşmem tanındıktan sonra yalnızlaşmam olabilir. Eve döndüğünüzde sizi anlayan birisiyle fikirlerini paylaşamamak, yalnız kalmak... Onun bir tık gerisindeyim şu an" sözleriyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, Hakan Gence'nin aşka bakışı sorusunu ise, "Aşk, yanında kendin olabildiğin kişiyi bulmak demek. İnsanlar hep anlaşılabilmek ister" sözleriyle yanıtladı.

İLGİLİ HABERLER