Kaya Çilingiroğlu'nun Genç Aşkı İle Romantik Anları Gündem Oldu!

Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz gece yeni sevgilisiyle Rumelihisarı'nda görüntülendi. İlişkisini açık bir şekilde duyuran Çilingiroğlu, genç aşkı hakkında açıklamalar yaptı.

Kaya Çilingiroğlu, 2005 yılında Hülya Avşar'dan, 2014 yılında ise Feraye Tanyolaç'tan boşanmıştı. Futbol yorumcusunun iki evliliğinden olan Zehra (26) ve Hüseyin Kaya (18) isimlerinde bir oğlu ve bir kızı bulunuyor. Çilingiroğlu şu sıra özel hayatıyla oldukça gün yüzünde yer alıyor.

Geçen gece Rumelihisarı'nda bir balıkçıda olan ünlü futbol yorumcusu, genç aşkıyla objektiflere yansıdı. Bu sırada sevgilisini öpücüklere boğdu. Çilingiroğlu, mekandan çıkarken bir anda basın mensuplarını karşısında gördü. Esprili bir dille açıklama yapan Çilingiroğlu, “Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya.” diyerek güldü.

 

Kaya Çilingiroğlu bir süredir ev sahibiyle anlaşmazlıklar yaşıyor. Ünlü isim, ev sahibinin kendisinden talep ettiği kira artışını gerçekleştiremedi. Bunun üzerine binada güçlendirme yapılacak bahanesiyle kendilerinin evden çıkarılmak istendiğini iddia etti.

Çilingiroğlu, ev sahibiyle yaşadığı problemi, “Maalesef ev sahibi sularımı kesti. İnşallah tatlıya bağlanır. Hanımefendi de kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni.” açıklamalarını yaptı. Magazin muhabirlerine yaptığı açıklama sonrasında ünlü futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, genç sevgilisiyle aracına binerek ilgili alandan ayrıldı.

İLGİLİ HABERLER