Meriç Erkan Kimdir? Ahu Tuğba'yla Yaşadığı İlişkiyle Tanınan Meriç Erkan Kaç Yaşında, Nereli?

2000'li yıllara damga vuran Ahu Tuğba - Meriç Erkan ilişkisi halen hafızalarda. Tuğba'nın vefatının ardından Meriç Erkan yeniden gündeme getirildi. Peki, kendini maneviyata adayarak Mahmut adını alan Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne işle uğraşıyor?

Bir dönem televizyon programlarına konuk olan ve fırtınalı bir aşk yaşayan Ahu Tuğba ile Meriç Erkan, usta sanatçı Tuğba'nın vefatının ardından hatırlandı. Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirildi. Bu andan itibaren, akıllara gelen Meriç Erkan'ın biyografisi araştırılmaya başlandı. 

Meriç Erkan Kimdir?

Ahu Tuğba, bugün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncunun cenaze töreninde bir dönem aşk yaşadığı Meriç Erkan da yer aldı. Cenazedeki tavırlarıyla dikkat çeken Erkan'ın biyografisi merak ediliyor.

Kuşum Aydın ve Kısmetse Olur tarzı programlara katılarak geniş bir kitleye hitap eden Erkan, 2000'li yıllarda Ahu Tuğba ile ilişki yaşayarak tanınmıştır. Kariyerine model olarak başlayan Erkan, reality şovlar ve evlilik programları ile ün kazanmıştır.

2 Temmuz 1969’da Samsun'da doğup liseyi burada bitiren Meriç Erkan, modellik yaparak mesleğe adım atmıştır. Kuşum Aydın programında tanınmış, Ahu Tuğba ile reality şov figürü olmuştur. Esra Erol'da programına da katılan, kendine has dansları ve söylemleriyle meşhur olan Erkan, daha sonra inzivaya çekilerek kendini maneviyata vermiş ve adını Mahmut olarak değiştirmiştir.

İLGİLİ HABERLER