Rüştü Onur Atilla ve Nez İddiası Üzerine İki Taraftan Açıklama Geldi: Beni Günah Keçisi Yapamazsınız

Rüştü Onur Atilla ile Nez fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü! Ünlü oyuncu ayrıldıktan 19 gün sonra sevgilisi Nez ile fotoğraf paylaşınca açıklama gecikmedi.

Güldür Güldür Show programında ünlenen Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile 10 yıldır evliydi. Ani bir kararla evliliklerini sonlandıran çiftin haberi gündeme bomba gibi düştü.

Boşanmalarından 20 gün sonra ünlü oyuncunun başka bir ilişkiye başladığı öne sürüldü.

Atilla, sessizliğini bozarak, şarkıcı Nez ile çektiği tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı Nez de Rüştü Onur Atilla’nın fotoğrafını “İyi ki” notuyla sosyal medya hesabından paylaşarak aşkını ilan etti.

“Tanıştığımda Boşanmış Bir Adamdı”

Nez, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında kendisine yapılan hakaret içeren yorumlara tepkisiz kalmayacağını belirtti.

İlişkisine çok kısa bir süre önce başladığını söyleyen ünlü şarkıcı, boşanmış bir adamla tanıştığını, bu konuda kötü yorum yapanları sevindirmeyeceğini belirtti. Aksini ispat edecek kimse olmayacağını da sözlerine ekledi.

Nez açıklamalarının devamında, evliliklerin bitebileceğini, konu hakkında günah keçisi olmayacağını söyledi. Evliliklerin kolay bir şekilde bitmeyeceğini belirterek, hiç kimsenin bir evliliği bozamayacağını vurguladı.

İLGİLİ HABERLER